Jakelunkeskeytys

Tilapäisen jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään 2 päiväksi ja enintään 3 kuukaudeksi. Tilapäinen jakelunkeskeytys siirtää jatkuvan tilauksen seuraavan laskutusjakson alkua keskeytystä vastaavalla ajalla. Määräaikaisessa tilauksessa keskeytysaikaa ei hyvitetä tilaukseen.

Kirjautumalla asiakaspalvelusivustolle voit tehdä jakelunkeskeytyksen, katsella omia tilaustietojasi tai tehdä osoitteenmuutoksen.

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.

Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@almamedia.fi tai 010 665 8102. *

* Puhelu maksaa 0,084 €/min. Jonotusaika on maksullinen.