Tilaa maksuton mökkilehti

Kanta-asiakkaana saat lehden mökille kuukaudeksi maksutta, kunhan Aamulehti tulee samaan aikaan myös vakituiseen osoitteeseesi. Näin luettavaa riittää niin kotiväelle kuin muualla lomailevillekin.

Lue lisää

Kuukauden vaihtuvat edut

Tarjoamme yhteistyökumppaneiden kanssa kuukausittain vaihtuvia etuja. Ilmoitamme ajankohtaiset edut lehdessä ja tällä sivulla.

Lue lisää

Kesäedut-lehti

Teimme lehden kaikkien kanta-asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi. Pyöräilyaiheinen Kesäedut-lehti sisältää monipuolisia etuja ja elämyksiä. Tutustu lehden sisältöön ja hyödynnä kesäedut koko perheen voimin!

Lue lisää

Arvonnat

Järjestämme kanta-asiakkaillemme ympäri vuoden erilaisia arvontoja, joissa on palkintona mm. lippuja, lahjakortteja ja muita etuja erilaisiin hankintoihin ja tapahtumiin Pirkanmaalla. Lisäksi kanta-asiakkaamme ovat automaattisesti mukana Alma Median lehtien yhteisissä tilaaja-arvonnoissa neljä kertaa vuodessa.

Lue lisää

Tapahtumat

Aamulehden tapahtumatiedot löydät täältä.

Lue lisää

Jatkuvat edut

Kanta-asiakkaana nautit mainioista eduista ympäri vuoden. Pääset mukaan arvontoihin ja saat rahanarvoisia etuja – sekä tietysti kaikki Aamulehden sisällöt rajoituksetta.

Lue lisää

Lahjakortit

Kaunis tapa kertoa lahjatilauksesta: Aamulehden lahjakortti.

Lue lisää

Kanta-asiakaslahjat

Ei voimassa olevia kanta-asiakaslahjoja.

Lue lisää