Kanta-asiakasedut

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme runsaasti erilaisia rahanarvoisia etuja ympäri vuoden. Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjottavat edut vaihtuvat kuukausittain. Osa eduista on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää

Mökkilehti

Osa perheestä mökillä ja toiset kaupungissa? Tilaa Aamulehti myös mökille ja koko perhe voi nauttia leppoisista lukuhetkistä. Kanta-asiakkaana saat mökkilehden kuukaudeksi maksutta!

Lue lisää

Lahjatilaus ystävälle

Kanta-asiakasetu: Kanta-asiakas voi tilata ystävälleen lahjaksi Aamulehden aina vähintään 40 % alennuksella normaalihinnasta.

Lue lisää

Aamulehden Kesäkisa 24.6.-14.7.2019

Aamulehden tilaajana voit osallistua Kesäkisaamme. Arvomme viikoittain 200 € ja 100 € arvoisia lahjakortteja. Lisäksi jaossa on päivittäin jäätelötuutteja, pullakahveja ja hot dogeja.

Lue lisää

Arvonnat

Järjestämme kanta-asiakkaillemme ympäri vuoden erilaisia arvontoja, joissa on palkintona mm. lippuja, lahjakortteja ja muita etuja erilaisiin hankintoihin ja tapahtumiin Pirkanmaalla. Lisäksi kanta-asiakkaamme ovat automaattisesti mukana Alma Median maakunta- ja paikallismedioiden yhteisissä tilaaja-arvonnoissa neljä kertaa vuodessa.

Lue lisää

Äänikirja

Aamulehden uutissovelluksessa on kuukausittain vaihtuva äänikirja. Aamulehden tilaajana kaikki uutissovelluksen sisällöt kuuluvat sinulle ilman lisämaksua.

Lue lisää

Lahjakortit

Tilasitko ystävällesi Aamulehden? Kerro lahjastasi kortillamme. Voit tulostaa sen täältä.

Lue lisää

Aamulehden tulevat tapahtumat

Aamulehden tapahtumatiedot löydät täältä.

Lue lisää