Jatkuvat edut

Kanta-asiakkaana olet meille tärkeä. Aamulehden kanta-asiakaskortti on sinun ja perheesi käytössä ja saat sillä vuoden mittaan vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja.

Kanta-asiakaskorttisi löytyy kätevästi myös uutissovelluksestamme. Lisätietoa sovelluksesta ja ohjeet lataamiseen löydät täältä. Tutustu ja lataa nyt!

 1. Saat vaihtuvia etuja ostoksiin, tapahtumiin ja monenlaiseen tekemiseen
  Löydät aina ajankohtaiset edut sovelluksesta, osoitteesta aamulehti.fi/kanta-asiakasedut tai kuukausittain lehdestä.
 2. Kaikki Aamulehden verkkosisällöt ovat käytössäsi ilman lisämaksua
  Sovellus älypuhelimelle ja tabletille, digitaalinen näköislehti, rajaton lukuoikeus aamulehti.fin verkkosisältöihin ja verkon juttuarkisto.
 3. Kaikki perheilmoitukset -25 %
  Käytä alennus hyödyksesi ja kutsu läheiset juhliin, onnittele tai kiitä juhlaväkeä. Jätä ilmoitus helposti osoitteessa aamulehti.fi/ilmoittaminen. Etu ei koske kuolinilmoituksia, surukiitoksia eikä joulutervehdyksiä.
 4. Olet automaattisesti mukana tilaaja-arvonnoissa
  Osallistut Alma Median 14 lehden yhteisiin tilaaja-arvontoihin neljä kertaa vuodessa. Vuonna 2018 jokaisessa arvonnassa palkintona on 1 000 euroa puhtaana käteen. Ajankohtaiset arvonnat löydät osoitteesta aamulehti.fi/kanta-asiakasarvonta.
 5. Joustavat maksuvaihtoehdot
  Voit valita e-laskun ja sinulle sopivan maksuvälin, myös kuukausittain. Tee e-laskusopimus oman pankkisi kanssa, lisätietoa saat verkkopankistasi.
 6. Keskeytysetu määräajaksi
  Voit keskeyttää lehtesi jakelun esimerkiksi matkan ajaksi. Keskeytys hyvitetään tilausaikana. Tilapäisen keskeytyksen voi tehdä vähintään 2 päiväksi ja enintään 3 kuukaudeksi. Verkkosisällöt ovat luettavissa keskeytysaikana kahden kuukauden ajan.
 7. Voit antaa lehden lahjaksi ympäri vuoden
  Alkuvuoden maksuttoman lehtilahjan lisäksi kanta-asiakas voi vuoden mittaan tilata lehden lahjaksi -40 % normaalihintaa edullisemmin. Etu koskee kaikkia tilaustuotteita.
 8. Rinnakkaislehti edullisesti
  Rinnakkaislehtitilaus on tarkoitettu kanta-asiakkaille, joilla on voimassa oleva jatkuva tilaus vakinaiseen osoitteeseen. Saat esimerkiksi kesällä Aamulehden rinnakkaistilauksen toiseen asuntoosi tai mökillesi normaalihintaa edullisemmin.

Voimmeko auttaa?

Asiakaspalvelumme on apunasi kaikissa tilausasioissa numerossa 010 665 8102 (puhelun hinta 0,088 €/min). Asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 8.00-17.00.