Aamulehden tulevat tapahtumat

Aamulehti on mukana monissa tapahtumissa Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Tältä sivulta löydät tiedot tulevista tapahtumista. Tervetuloa!

Älä aja päälle -kampanja

Aamulehti toteuttaa Älä aja päälle -liikenneturvallisuuskampanjan tänä vuonna 40. kerran. Kampanja järjestetään koululaisten turvaksi ja sen tavoitteena on saada autoilijat ajamaan varoen sekä kiinnittämään huomiota koulujen alkamisen myötä teille ilmestyviin pieniin kulkijoihin.

Kampanja näkyy elokuussa kouluteiden varsilla sekä Aamulehden sivuilla ja digisisällöissä.

 

 

19.8. Hämeenpuiston Puistofiesta

Aamulehti mukana Tampereen Hämeenpuiston Puistofiestassa sunnuntaina 19.8. klo 11–16. Tule ja pyöräytä onnenpyörää. Jokainen pyöräytys voittaa!

4.9. Viestikarnevaalit

Aamulehden ja Tampereen Pyrinnön järjestämät Viestikarnevaalit juostaan tiistaina 4.9.2018 Pyynikin kentällä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 53. kerran.

Suositussa tapahtumassa alakoululaiset aina toisen asteen opiskelijoihin juoksevat viestejä omissa sarjoissaan. Pääpaino tapahtumassa on juoksujen lisäksi joukkueiden kannustamisessa. Juoksujen ohessa yläkoululaiset, lukiolaiset ja ammattikoululaiset voivat ottaa mittaa toisistaan Parhaat kisakuteet -kilpailussa, jossa kekseliäimmin pukeutunut joukkue palkitaan. Tunnelma on katossa joka vuosi!

Opettajat voivat ilmoittaa luokkansa mukaan Viestikarnevaaleihin 18.8. asti.

 

8.10. Aamulehti tuo robotit Ratinaan

Tule katsomaan robottiautoa, opetus- ja teollisuusrobotteja, droneja ja robottisukellusvenettä Ratinan kauppakeskukseen ma 8.10. klo 16.15-18.30! Asiantuntijat kertovat paikan päällä, miten robotit ja tekoäly muuttavat Tampereen kaupunkia.

Mukana Tampereen kaupungin pormestari Lauri Lyly, Jyrki Latokartano (TTY), Matti Ristimäki (Tieto), Johanna Hemminki (Utelias Technologies) ja Matti Kutila (VTT). Tapahtuman järjestävät Aamulehti ja Tampereen kaupunki yhteistyössä Kauppakeskus Ratinan kanssa.

Tilaisuus on osa Tampere Smart City Weekia, ja se on kaikille avoin ja ilmainen.