Aamulehden tulevat tapahtumat

Aamulehti on mukana monissa tapahtumissa Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Tältä sivulta löydät tiedot tulevista tapahtumista. Tervetuloa!

3.9. Viestikarnevaalit

Aamulehden Viestikarnevaalit järjestetään jo 54. kerran Pyynikin kentällä tiistaina 3.9. kello 16.00-19.30.

Suositussa tapahtumassa alakoululaiset, yläkoululaiset ja toisen asteen opiskelijat juoksevat viestejä omissa sarjoissaan. Pääpaino tapahtumassa on juoksujen lisäksi joukkueiden kannustamisessa.  Tunnelma on katossa joka vuosi.

Tule mukaan tai seuraa suorana aamulehti.fi!

Yhteistyössä Tampereen Pyrintö

15.9. Moron peräkonttikirppis

Tule mukaan supersuositulle Moron peräkonttikirppikselle Tampereen Keskustorille sunnuntaina 15.9. kello 9-15!

Lukuisat tavarat vaihtavat jälleen omistajaa, kun Moron peräkonttikirppis tuo yhteen houkuttelevat kirpputorilöydöt ja tuhannet ostajat.

Luvassa on monenlaista kivaa ohjelmaa. Aamulehden perinteisessä kassijaossa jaetaan 1500 ensimmäiselle Aamulehden kanta-asiakkaalle kätevä kassi. Kassin saa vuoden 2019 kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Kortti löytyy myös Aamulehden sovelluksesta. Sovelluksen voi ladata digineuvojan avulla Aamulehden teltalla.

Myyntipaikkojen haku on alkanut. Osallistumalla arvontaan voit saada oman paikkasi. Ilmoittaudu mukaan tiistaina 27.8. klo 9 mennessä osoitteessa aamulehti.fi/moro.

Myyntipaikat maksavat 22 euroa / autot ja 7 euroa / jalankulkijat ja pyöräilijät. Myyntipaikoista saadut tulot käytetään Tampereen ev.lut. seurakuntien RuokaNyssen toimintaan.

Lisätietoa löytyy Moron verkkosivuilta ja arvontalomakkeesta.