Aamulehden tulevat tapahtumat

Aamulehti on mukana monissa tapahtumissa Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Tältä sivulta löydät tiedot tulevista tapahtumista. Tervetuloa!

23.10. Ravintolakriitikko paljastaa salaisuutensa

Aamulehden ravintolakritiikon Vesa Laitisen ja valokuvaaja Maija Tammen kirja Tampereen ja sen lähiseudun kiinnostavimmista ravintoloista ilmestyy tiistaina 23. lokakuuta.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan tekijöiden kanssa Aamulehden aulaan ja auditorioon (Itäinenkatu 11) tiistaina 23.10. kello 13.

Pääset samalla näkemään, miten kirjassa kuvatut annokset syntyvät. Ravintola-arvosteluista ovat Laitisen kanssa keskustelemassa ruokalähettiläs Emmi Nuorgam (Visit Tampere), ravintoloitsija Ilkka Isotalo (C) ja ruokabloggari Jani Kinnunen (Sivumaku).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

8.12. Aamulehden Joulumyyjäiset

Aamulehden perinteiset Joulumyyjäiset järjestetään Tampere-talossa lauantaina 8.12. kello 11-15.

Tule hakemaan tunnelmallisen joulun tykötarpeet pukinkonttiin ja joulupöytään! Samalle tuet pirkanmaalaisten järjestöjen, koululuokkien, seurojen ja yhdistysten toimintaa. Yli sadan myyjän pöydät notkuvat leivonnaisista, käsitöistä sekä ihanista koriste- ja lahjatavaroista.

Lue lisää ja hae myyntipaikkaa 15.-28.10. täältä.

21.12. Aamulehden Joululaulajaiset

Aamulehden ja Tampere-talon perinteiset Joululaulajaiset järjestetään Tampere-talon Isossa salissa perjantaina 21.12. kello 18.

Tule virittäytymään joulutunnelmaan koko perheen voimin!

Vapaa pääsy. Paikkoja rajoitetusti.