Aamulehden tulevat tapahtumat

Aamulehti on mukana monissa tapahtumissa Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Tältä sivulta löydät tiedot tulevista tapahtumista. Tervetuloa!

12.-14.4. Messuviikonloppu

Tule tutustumaan digituotteisiimme Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen pe-su 12.-14.4. Olemme Piha & Koti -messuilla osastolla A50 ja Kotimaan Matkailu -messuilla osastolla E50.

Saat meiltä henkilökohtaista opastusta Aamulehden lukemiseen puhelimella, tabletilla ja kannettavalla tietokoneella. Kun lataat Aamulehden sovelluksen laitteellesi avullamme, saat Kismetin.

26.-28.4. Kalamarkkinat

Tule tapaamaan Aamulehden edustajia Kalamarkkinoille pe-su 26.-28.4. Tampereen Laukontorille. Samalla voit pyörittää onnenpyörää ja voittaa kivoja palkintoja.

Kalamarkkinat ovat avoinna perjantaina kello 10-18, lauantaina kello 9-17 ja sunnuntaina kello 10-18.

27.-28.4. Sastamala-messut

Aamulehti ja Tyrvään Sanomat ovat mukana Sastamala-messuilla Vexve Areenalla la-su 27.-28.4. Osastonumeromme on 18.

Digineuvojamme antavat henkilökohtaista opastusta digituotteidemme käyttöön la-su kello 10-14. Jos otat oman laitteesi mukaan, voimme ladata siihen yhdessä Aamulehden ja/tai Tyrvään Sanomien sovelluksen. Saat Kismetin kiitokseksi.

12.5. Moron peräkonttikirppis

Supersuosittu Moron peräkonttikirppis järjestetään Tampereen Keskustorilla sunnuntaina 12.5. kello 9-15.

Lukuisat vanhat tavarat vaihtavat jälleen omistajaa, kun paikalle saapuu noin 450 myyjää ja tuhansia ostajia. Tule sinäkin mukaan kierrättämään!

Myyntipaikkojen haku on alkanut ja päättyy 23.4. kello 9. Paikkaa haetaan nettilomakkeella osoitteessa aamulehti.fi/moro.

Kaikki  myyntipaikoista saadut tulot käytetään Tampereen ev.lut. seurakuntien RuokaNyssen toimintaan.

Aamulehden teltalla jaetaan vuoden 2019 kanta-asiakaskorttia vastaan 1500 ensimmäiselle kätevä Aamulehti-kassi. Teltalla opastetaan myös digituotteidemme käyttöön kello 9-12. Peräkonttikirppiksellä Aamulehden sovelluksen ladanneille annetaan Kismet kiitokseksi.