Tilapäinen osoitteenmuutos

Voit kääntää painetun Aamulehden jakelun esimerkiksi mökille, tekemällä tilapäisen osoitteenmuutoksen. Tilapäisen osoitteen­muutoksen pitää olla voimassa vähintään 2 päivää.

Kirjautumalla asiakaspalvelusivustolle voit tehdä osoitteenmuutoksen tai jakelunkeskeytyksen sekä katsella omia tilaustietojasi.

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.

Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@almamedia.fi tai 010 665 8102. *