Tilapäinen osoitteenmuutos

Voit kääntää painetun Aamulehden jakelun esimerkiksi mökille, tekemällä tilapäisen osoitteenmuutoksen. Tilapäisen osoitteen­muutoksen pitää olla voimassa vähintään 2 päivää.

Kirjautumalla asiakaspalvelusivustolle voit tehdä osoitteenmuutoksen tai jakelunkeskeytyksen sekä katsella omia tilaustietojasi.

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.

Mikäli et ole vielä luonut itsellesi käyttäjätunnusta, kirjaudu ensimmäisellä kerralla sisään asiakasnumerolla ja postinumerolla. Palvelu ohjaa luomaan käyttäjätunnuksen. Asiakasnumeron löydät kätevimmin kanta-asiakaskortistasi tai lehtilaskustasi.  Jos et löydä asiakasnumeroasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme altilaajapalvelu@aamulehti.fi tai 010 665 8102. *