Tilapäinen osoitteenmuutos

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.

Mikäli et ole vielä luonut itsellesi käyttäjätunnusta, kirjaudu ensimmäisellä kerralla sisään asiakasnumerolla ja postinumerolla. Palvelu ohjaa luomaan käyttäjätunnuksen. Asiakasnumeron löydät kätevimmin kanta-asiakaskortistasi tai lehtilaskustasi.  Jos et löydä asiakasnumeroasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme altilaajapalvelu@aamulehti.fi tai 010 665 8102. *