Tuttu sanomalehti on selattavissa myös tabletilla ja älypuhelimissa missä ikinä liikutkin. Digitaalinen näköislehti on näköisversio päivän painetusta Aamulehdestä. Se ilmestyy joka päivä aamuvarhain luettavaksi laitteeseesi.

Näköislehtipalvelussa pääset lukemaan myös Moroa, teemalehtiä, viikkoliitteitä ja ilmoitusliitteitä – valintasi mukaan.

Aamulehden näköislehtiin pääset tästä.

Näin käytät näköislehteä

Tietokoneella selaimella lukiessa sivuilla liikutaan eteenpäin hiirellä tai nuolinäppäimellä. Sivuja voi zoomata suuremmiksi ja takaisin pienemmiksi.

Mobiililaitteissa ja sovelluksessa liikutaan sivulta toiselle sormella pyyhkäisemällä. Sivut saa pieneen, ”filminauhamuotoon” nipistämällä, jolloin on helppoa siirtyä myös suoraan haluamalleen sivulle.