Uutissovellus sisältää muun muassa näköislehdet, jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, videot ja kanta-asiakaskortin etuineen. Helposti selattavat uutiset pitävät sinut ajan tasalla päivän tapahtumista. Monipuoliset sisältömme kulkevat mukavasti mukanasi joka hetki. Näköislehti on luettavissa jo aamuviideltä.

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Lataa sovellus

Sovelluksen voi ladata maksutta, mutta päästäksesi lukemaan sisältöjä, kirjaudu sovellukseen samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin aamulehti.fi-verkkosivuille. Jos et ole vielä luonut tunnuksia, teet ne helposti täältä. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa. Katso yhteystiedot täältä.

Sovelluksen lataamiseksi laitteessa tulee olla iOS 8, Android 5.0 tai näitä uudempi versio. Windows-laitteissa sisällöt ovat luettavissa selaimen kautta osoitteessa www.aamulehti.fi.

Tältä sovellus näyttää, katso video: Aamulehti