Näin lataat Aamulehden uutissovelluksen

Aamulehti kulkee mukanasi. Lue paikalliset uutiset ja maailman tapahtumat helposti uutissovelluksesta.

Sovelluksesta löydät uutisvirrat, videot, kanta-asiakaskortin ja -edut, näköislehden ja Iltalehden uutisosion.

Lataa App Storesta tai Play Kaupasta.

1. Hae ja lataa Aamulehden sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia, luet digitaalisen näköislehden joka päivä ja katselet videoita. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukanasi!