Aamulehden sovelluksessa nyt kirjallisuutta korville

Aamulehden sovelluksessa on nyt kirjallisuutta korville. Sovelluksessa julkaistaan heinäkuussa välilehti ”Äänikirja”, jossa voit kuunnella maksutta kuukausittain vaihtuvaa, kulttuuritoimituksen valitsemaa äänikirjaa. Aamulehden tilaajana kaikki uutissovelluksen sisällöt ovat käsilläsi. Saat äänikirjan käyttöösi lataamalla sovelluksen tai päivittämällä sen uusimpaan versioon.

Heinäkuun kirja
Seppo Jokinen: Rahtari
Heinäkuun kirja tarjoaa taattua jännitystä Suomen suosituimman poliisin komisario Koskisen seurassa. Seppo Jokisen dekkarissa selvitellään selittämätöntä murhaa Tampereen Hervannassa. Äänikirjan lukijana näyttelijä Jukka Pitkänen.
Elokuun kirja
Sixten Korkman: Globalisaatio koetuksella. Miten pärjää Suomi?
Elokuun kirja ottaa kantaa maailmantalouden tilaan ja Suomen haasteisiin. Sixten Korkman, yksi Suomen arvostetuimpia talouden asiantuntijoita, selvittää ymmärrettävästi globalisaation syitä ja seurauksia sekä etuja ja haittoja. Äänikirjan lukijana näyttelijä Juhani Rajalin.
Syyskuun kirja
Pauliina Rauhala: Taivaslaulu

Syyskuun kirja on Pauliina Rauhalan esikoisteos Taivaslaulu. Kauniisti kirjoitettu lestadiolaisparin tarina käsittelee yhteiskunnallisia aiheita pelotta ja jää mieleen pyörimään pitkäksi aikaa. Äänikirjan lukijana näyttelijä-laulaja Vuokko Hovatta.

Huomioita käytöstä
Äänikirjaa ei ladata laitteellesi vaan tarvitset kuunteluun internetyhteyden. Sovellus muistaa mihin kohtaan jäit, joten sinun ei tarvitse etsiä oikeaa kohtaa jatkaessasi kuuntelmista seuraavalla kerralla. Muistaminen on kuitenkin laitekohtaista eli mikäli vaihdat puhelimesta esimerkiksi tablettiin, täytyy sinun etsiä keskeneräinen kohta käsin.