Luo käyttäjätunnus Aamulehteen myös perheenjäsenellesi

Tiesithän, sinun on mahdollista antaa lukuoikeus digisisältöihin kolmelle perheenjäsenellesi luomalla heille oma käyttäjätunnus Aamulehteen. Saat luotua heille omat tunnukset Aamulehti.fissä Omat tiedot -sivulla, kun olet kirjautunut palveluun sisään. Kirjautumaan pääset osoitteessa www.aamulehti.fi/kirjaudu

Perheenjäsenistä tulee rinnakkaiskäyttäjiä ja he pystyvät kirjautumaan omilla tunnuksillaan Aamulehden uutissovellukseen ja Aamulehti.fihin, mutta eivät voi tehdä tilaukseen muutoksia. Pääkäyttäjä pystyy hallinnoimaan rinnakkaiskäyttäjien tunnuksia eli lisäämään niitä ja poistamaan niitä. Mikäli sinulla herää kysyttävää käyttäjätunnuksista, asiakaspalvelumme auttaa mielellään p. 010 665 8102 arkisin klo 8-17 (puhelun hinta 0,084 € / min).

Näin luot rinnakkaiskäyttäjän

Kirjaudu sisään Aamulehteen osoitteessa aamulehti.fi/kirjaudu.

Siirry Omat tiedot -sivulle sivun yläkulmassa olevasta ihmisen kuvasta.

Rinnakkaiskäyttäjän lisäämisen löydät Omat tiedot -sivun alaosasta kohdasta ”Rinnakkaiskäyttäjät”. Avaa rinnakkaiskäyttäjien hallinta nuolesta.

Syötä uuden rinnakkaiskäyttäjän tiedot kenttiin ja paina ”Lisää käyttäjä”.

Rinnakkaiskäyttäjä saa tämän jälkeen sähköpostin, jossa on linkki salasanan asettamista varten.

Sinä näet luodun rinnakkaiskäyttäjän Omat tiedot -sivulla.