Janakkalansanomat.fi on uudistunut – tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Janakkalansanomat.fihin! Verkkosivumme on nyt entistä sujuvampi käyttää kaikilla laitteilla. Löydät sinua kiinnostavat jutut ja pysyt paremmin ajan tasalla siitä, mistä Janakkalassa puhutaan. Lue lisää uudistuneesta Janakkalansanomat.fistä >>

Janakkalansanomat.fin sisältö on tarkoitettu tilaajille. Kirjaudu sisään ja saat käyttöösi kaikki sisältömme. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut salasanasi, pääset luomaan uuden täältä >>

Perheenjäsenille omat käyttäjätunnukset

Nyt voit luoda myös perheenjäsenillesi omat käyttäjätunnukset, joilla hekin pääsevät tutustumaan uudistuneeseen sivustoon. Rinnakkaiskäyttäjiä pystyt luomaan Janakkalansanomat.fissä Omat tiedot -sivulla kohdassa Rinnakkaiskäyttäjät. Omat tiedot näet, kun olet kirjautunut sisään.

Mukavia lukuhetkiä Janakkalan Sanomien parissa!