Tiedote lehden jakelusta Postin lakon aikana

Suurin osa Janakkalan Sanomien tilaajista saa lehtensä myös maanantaina 11. marraskuuta alkaneen Postin lakon aikana. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Janakkalan Sanomat pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea Janakkalan Sanomien verkkosivulla Janakkalansanomat.fi. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Janakkalan Sanomien digitaaliset palvelut. Verkkosivua käytät helposti kirjautumalla sisään Janakkalan Sanomien käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet Janakkalan Sanomien tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Lue näköislehti >>

Kirjaudu sisään Janakkalansanomat.fihin >>

Lakon aikana käytössä olevat noutopisteet

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:

Janakkalan Sanomien konttori