Lapin Kansan sovelluksessa nyt myös kanta-asiakasedut ja Iltalehti-osio

Lapin Kansan uutissovellus on uudistunut, löydät sieltä kaiken tämän:

• ensimmäisellä välilehdellä tärkeimmät Uutiset
  • toisella välilehdellä Tuoreimmat uutiset
  • seuraavalla välilehdellä laajemmat jutut sisältävä Lukemisto
  • neljäs sivu on urheilufanien oikotie
  • viidennellä kortilla Videot
  • seuraavalla välilehdellä Iltalehden uutisosio
  • sen jälkeen kanta-asiakaskortti ja ajankohtaiset kanta-asiakasedut
  • viimeisellä välilehdellä näköislehdet sekä teema- ja ilmoitusliitteet

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Lataa sovellus

Sovelluksen voi ladata maksutta, mutta päästäksesi lukemaan sisältöjä, kirjaudu sovellukseen samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin lapinkansa.fi-verkkosivuille. Jos et ole vielä luonut tunnuksia, teet ne helposti täältä. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa, katso yhteystiedot täältä.