Ota Lapin Kansan kanta-asiakaskortti talteen ja hyödynnä edut!

Lapin Kansan kanta-asiakaskortit jaetaan viikolla 3. Ota vuoden 2017 kortti talteen, ja pidä se aina saatavilla. Siten voit osoittaa, että sinä ja perheesi olette oikeutettuja Lapin Kansan kanta-asiakasetuihin.

Lue lisää eduistasi osoitteesta lapinkansa.fi/kanta-asiakas ja lataa näppärä sovelluksemme tablettisi tai matkapuhelimesi sovelluskaupasta (iOS-laite -> App Store tai Android-laite -> Google Play).

Jatkuvana tilaajana olet kanta-asiakkaamme.