Lataa uutissovellus 31.7. mennessä ja voita suomalainen designpyörä!

Selaa uusimmat uutiset tai lue päivän näköislehti. Viihdy urheilun ja videoiden parissa. Pääset kiinni tuoreimpiin tapahtumiin missä ja milloin vain, kun lataat Lapin Kansan uutissovelluksen älypuhelimeen ja tablettiin (iOS ja Android) sovelluskaupastasi.

Osallistut arvontaan luomalla Lapin Kansan käyttäjätunnuksen ja käyttämällä aktiivisesti lapinkansa.fi:tä tai uutissovellusta. Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme Pelago Brooklyn -polkupyörän (arvo 650 €). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ohjeet sovelluksen käyttöönottoon löydät täältä

Arvonnan säännöt