Ota Pohjolan Sanomien kanta-asiakaskortti talteen ja hyödynnä edut!

Pohjolan Sanomien kanta-asiakaskortit jaetaan viikolla 3. Ota vuoden 2017 kortti talteen, ja pidä se aina saatavilla. Siten voit osoittaa, että sinä ja perheesi olette oikeutettuja Pohjolan Sanomien kanta-asiakasetuihin.

Lue lisää eduistasi osoitteesta pohjolansanomat.fi/kanta-asiakas ja lataa näppärä sovelluksemme tablettisi tai matkapuhelimesi sovelluskaupasta (iOS-laite -> App Store tai Android-laite -> Google Play).

Jatkuvana tilaajana olet kanta-asiakkaamme.