Näin lataat Satakunnan Kansan uutissovelluksen

Satakunnan Kansa kulkee mukanasi. Lue paikalliset uutiset ja maailman tapahtumat helposti uutissovelluksesta.

Sovelluksesta löydät uutisvirrat aihealueittain, videot, Lukemiston, kanta-asiakasedut – ja kortin, näköislehden ja Iltalehden uutisosion.

Katso tarkemmat ohjeet sovelluksen lataamiseen alta.

Näin otat Satakunnan Kansan sovelluksen käyttöösi

1. Hae ja lataa Satakunnan Kansan sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta

2. Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

3. Valmis, kaikki sisällöt ovat käytettävissäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia, luet digitaalisen näköislehden joka päivä ja katselet videoita. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukanasi!