Satakunnan Kansan uutissovelluksessa on välilehti ”Äänikirja”, jossa voit kuunnella maksutta kuukausittain vaihtuvaa, kulttuuritoimituksen valitsemaa äänikirjaa. Satakunnan Kansan tilaajana kaikki sovelluksen sisällöt kuuluvat sinulle ilman lisämaksua.

Pääset kuuntelemaan äänikirjaa, kun lataat uutissovelluksen laitteesi sovelluskaupasta (App Store tai Play Kauppa). Jos sovellus on jo käytössäsi, mutta Äänikirja-välilehti puuttuu, päivitä sovellus uusimpaan versioon.

Huomioita käytöstä

Äänikirjaa ei ladata laitteellesi, vaan tarvitset kuunteluun internetyhteyden.

Sovellus muistaa mihin kohtaan jäit, joten sinun ei tarvitse etsiä oikeaa kohtaa jatkaessasi kuuntelemista seuraavalla kerralla. Muistaminen on kuitenkin laitekohtaista. Mikäli vaihdat puhelimesta esimerkiksi tablettiin, täytyy sinun etsiä keskeneräinen kohta käsin.

Äänikirjan kuunteluun laitteessa tulee olla iOS 8, Android 5.0 tai näitä uudempi versio.

Katso tästä, mitä äänikirjoja sovellukseen on tulossa seuraavina kuukausina.