Satakunnankansa.fi on uudistunut – tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Satakunnankansa.fihin! Verkkosivumme on nyt entistä sujuvampi käyttää kaikilla laitteilla. Löydät sinua kiinnostavat jutut ja pysyt paremmin ajan tasalla siitä, mistä Satakunnassa puhutaan. Lue lisää uudistuksesta >>

Kirjaudu sisään Satakunnankansa.fihin ja saat käyttöösi kaikki sisältömme. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut salasanasi, pääset luomaan uuden täältä >>

Katso ohjeet uuden salasanan luomiseen.

Perheenjäsenille omat käyttäjätunnukset

Nyt voit luoda myös perheenjäsenillesi omat käyttäjätunnukset, joilla hekin pääsevät tutustumaan uudistuneeseen sivustoon. Rinnakkaiskäyttäjiä pystyt luomaan Satakunnankansa.fissä Omat tiedot -sivulla kohdassa Rinnakkaiskäyttäjät. Omat tiedot näet, kun olet kirjautunut sisään.

Mukavia lukuhetkiä Satakunnan Kansan parissa!