Luo käyttäjätunnus Satakunnan Kansaan myös perheenjäsenellesi

Tiesithän, sinun on mahdollista antaa lukuoikeus digisisältöihin kolmelle perheenjäsenellesi luomalla heille oma käyttäjätunnus Satakunnan Kansaan. Saat luotua heille omat tunnukset Satakunnankansa.fissä Omat tiedot -sivulla, kun olet kirjautunut palveluun sisään. Kirjautumaan pääset osoitteessa www.satakunnankansa.fi/kirjaudu

Perheenjäsenistä tulee rinnakkaiskäyttäjiä ja he pystyvät kirjautumaan omilla tunnuksillaan Satakunnan Kansan uutissovellukseen ja Satakunnankansa.fihin, mutta eivät voi tehdä tilaukseen muutoksia. Pääkäyttäjä pystyy hallinnoimaan rinnakkaiskäyttäjien tunnuksia eli lisäämään niitä ja poistamaan niitä. Mikäli sinulla herää kysyttävää käyttäjätunnuksista, asiakaspalvelumme auttaa mielellään p. 010 665 8300 arkisin klo 8-17 (puhelun hinta 0,084 € / min).

Näin luot rinnakkaiskäyttäjän

Kirjaudu sisään Satakunnan Kansaan osoitteessa satakunnankansa.fi/kirjaudu.

Siirry Omat tiedot -sivulle sivun yläkulmassa olevasta ihmisen kuvasta.

Rinnakkaiskäyttäjän lisäämisen löydät Omat tiedot -sivun alaosasta kohdasta ”Rinnakkaiskäyttäjät”. Avaa rinnakkaiskäyttäjien hallinta nuolesta.

Syötä uuden rinnakkaiskäyttäjän tiedot kenttiin ja paina ”Lisää käyttäjä”.

Rinnakkaiskäyttäjä saa tämän jälkeen sähköpostin, jossa on linkki salasanan asettamista varten.

Sinä näet luodun rinnakkaiskäyttäjän listattuna Omat tiedot -sivulla.