Tiedote lehden jakelusta Postin lakon aikana

Postin maanantaina 11.11. alkava lakko vaikuttaa osittain myös Tyrvään Sanomien jakeluun. Postin lakon aikana varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Tyrvään Sanomat pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea Tyrvään Sanomien verkkosivulla Tyrvaansanomat.fi. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Tyrvään Sanomien digitaaliset palvelut. Verkkosivua käytät helposti kirjautumalla sisään Tyrvään Sanomien käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet Tyrvään Sanomien tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Lue näköislehti >>

Kirjaudu sisään Tyrvaansanomat.fihin >>

Lakon aikana käytössä olevat noutopisteet

Lakon aikaisia lehtiä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa jälkikäteen. Jos et saa painettua lehteä Postin lakon aikana, voit halutessasi noutaa lehden seuraavista pisteistä:

• Kiikoinen: K-Market Penkkimäki
  • Suodenniemi: K-Market Suodenniemi
  • Keikyä: K-Market Äetsä
  • Kiikka: Kiikan Suvituuli
  • Häijää: Häijään Äijä
  • Uotsola: Kahvila Signe
  • Lavia: Sale
  • Karkku: Karkun kauppa
  • Stormi: Kiskokabinetti/Shell Stormi.