Näin lataat Valkeakosken Sanomien uutissovelluksen

Valkeakosken Sanomat kulkee mukanasi. Lue paikalliset uutiset ja maailman tapahtumat helposti uutissovelluksesta.

Sovelluksesta löydät uutisvirran, näköislehden ja Iltalehden uutisosion.

Hae ja lataa Valkeakosken Sanomien sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet digitaalisen näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.