Kuuntele äänikirjaa Valkeakosken Sanomien sovelluksessa

Sovelluksessa on heinäkuun alusta alkaen välilehti ”Äänikirja”, jossa voit kuunnella maksutta kuukausittain vaihtuvaa, kulttuuritoimituksen valitsemaa äänikirjaa. Valkeakosken Sanomien tilaajana kaikki uutissovelluksen sisällöt ovat käsilläsi. Saat äänikirjan käyttöösi lataamalla sovelluksen tai päivittämällä sen uusimpaan versioon.

Syyskuun äänikirja:
SUSANNA REINBOTH & JARKKO SIPILÄ: ETUSIVUN RIKOKSET Rajuja rikoksia ja rujoja kohtaloita. Suomen eturivin rikos- ja oikeustoimittajat kertovat ensi kertaa, miten heidän unohtumattomimmat uutisensa ovat syntyneet. Tapaukset käsittelevät kaikkein tunnetuimpia ja mielenkiintoisimpia rikoksia Anneli Auerista Jari Aarnioon ja Jakomäki-Mikkelin-räjähdyksestä tuoreisiin terrorismijuttuihin. Kirjoittajat paljastavat muun muassa miltä tuntuu tavata insestin uhri tai haastatella murhajutun silminnäkijöitä. Miten he suojaavat salaisen tietolähteen ja kuinka takaavat turvallisuutensa? Kirjoittajina ovat Jarkko Sipilä (toim.), Mika Lahtonen, Päivi Happonen, Susanna Reinboth (toim.), Minna Passi, Sari Autio, Rami Mäkinen, Hannes Markkula, Susanna Kemppainen, Mikko Gustafsson, Harri Ekholm, Johanna Mattinen, Tiia Palmen, Janne Huuskonen, Miika Viljakainen, Tuomas Rimpiläinen, Ville Eklund ja Vera Miettinen. Äänikirjan lukijana Juhani Rajalin.

Lokakuun äänikirja:
KATI TERVO: ILTALAULAJA Lumoava taiteilijaromaani kulkee Ellen Thesleffin jalanjäljissä. Vanheneva taiteilija Ellen saapuu kesähuvilalleen Hämeeseen vuonna 1945. Hän saa apulaisekseen maalaistyttö Taimin, joka ihailee kuuluisaa taiteilijaa. Taimi haluaisi itsekin olla yhtä rohkea ja omapäinen kuin Ellen, mutta koti ja pieni kylä ovat langettaneet hänelle ennalta määrätyn roolin. Ellen maalaa, palaa menneisiin kesiin ja rakastaa maisemaa. Kun Ellen pyytää Taimia mallikseen, kaksi erilaista naista kohtaavat toisensa uudella tavalla. Kati Tervo (s. 1954) on kirjailija ja suosittu kolumnisti. Äänikirjan lukijana Milka Alroth.

Huomioita käytöstä
Äänikirjaa ei ladata laitteellesi, vaan tarvitset kuunteluun internetyhteyden. Sovellus muistaa mihin kohtaan jäit, joten sinun ei tarvitse etsiä oikeaa kohtaa jatkaessasi kuuntelemista seuraavalla kerralla. Muistaminen on kuitenkin laitekohtaista. Mikäli vaihdat puhelimesta esimerkiksi tablettiin, täytyy sinun etsiä keskeneräinen kohta käsin. Äänikirjan kuunteluun laitteessa tulee olla iOS 8, Android 5.0 tai näitä uudempi versio.