Vietämme pääsiäistä kanssasi

Jämsän Seudun painettu lehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty perjantaina 19.4.2019 ja maanantaina 22.4.2019.

Pääsiäisen jälkeen seuraava painettu lehti ilmestyy perjantaina 26.4.2019.

Tiesithän, että uutissovellus sisältöineen kuuluu tilaushintaan. Löydät sovelluksesta tuoreet uutiset aihealueittain, kuukausittain vaihtuvan äänikirjan ja paljon muuta. Lataa uutissovellus älypuhelimeen ja tablettiin sovelluskaupastasi (App Store, Play Kauppa)

Jakelupäivystys
Puhelin 020 02 5200 arkisin ennen kello 09:00