Näin lataat KMV-lehden sovelluksen

Hae ja lataa KMV-lehden sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos olet unohtanut salasanasi, aseta uusi täällä >>

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet digitaalisen näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.