Kirjaudu asiakaspalveluun

Kirjaudu sisään, tarkista tietosi (Tilaustiedot) ja merkitse osallistun arvontaan -kohta viimeistään 30.6.2018. Näin olet mukana upean Fatboy-riippukeinun (arvo 399,95 €) arvonnassa.

Kirjautumalla asiakaspalvelusivustolle voit katsella omia tilaustietojasi, tehdä jakelunkeskeytyksen tai osoitteenmuutoksen.

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.

Mikäli et ole vielä luonut itsellesi käyttäjätunnusta, kirjaudu ensimmäisellä kerralla sisään asiakasnumerolla ja postinumerolla. Palvelu ohjaa luomaan käyttäjätunnuksen. Asiakasnumeron löydät kätevimmin kanta-asiakaskortistasi tai lehtilaskustasi.  Jos et löydä asiakasnumeroasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu.kmvlehti@almamedia.fi tai 010 665 9009. *