Jatkuvat edut

Kanta-asiakkaana olet meille tärkeä. Lapin Kansan kanta-asiakaskortti on sinun ja perheesi käytössä ja saat sillä vuoden mittaan vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja.

Kanta-asiakaskorttisi löytyy kätevästi myös uutissovelluksestamme. Lisätietoa sovelluksesta ja ohjeet lataamiseen löydät täältä. Tutustu ja lataa nyt!

 1. Saat vaihtuvia etuja ostoksiin, tapahtumiin ja monenlaiseen tekemiseen
  Löydät aina ajankohtaiset edut sovelluksesta, osoitteesta lapinkansa.fi/kanta-asiakas tai kuukausittain lehdestä.
 2. Kaikki Lapin Kansan verkkosisällöt ovat käytössäsi ilman lisämaksua
  Sovellus älypuhelimelle ja tabletille, digitaalinen näköislehti, rajaton lukuoikeus aamulehti.fin verkkosisältöihin ja verkon juttuarkisto.
 3. Kaikki perheilmoitukset -25 %
  Käytä alennus hyödyksesi ja kutsu läheiset juhliin, onnittele tai kiitä juhlaväkeä. Jätä ilmoitus helposti osoitteessa lapinkansa.fi/ilmoittaminen. Etu ei koske kuolinilmoituksia, surukiitoksia eikä joulutervehdyksiä.
 4. Joustavat maksuvaihtoehdot
  Voit valita e-laskun ja sinulle sopivan maksuvälin, myös kuukausittain. Tee e-laskusopimus oman pankkisi kanssa, lisätietoa saat verkkopankistasi.
 5. Keskeytysetu määräajaksi
  Voit keskeyttää lehtesi jakelun esimerkiksi matkan ajaksi. Keskeytys hyvitetään tilausaikana. Tilapäisen keskeytyksen voi tehdä vähintään 2 päiväksi ja enintään 3 kuukaudeksi. Kaikki verkkopalvelut ovat käytössäsi keskeytyksen ajan.
 6. Voit antaa lehden lahjaksi ympäri vuoden
  Alkuvuoden maksuttoman lehtilahjan lisäksi kanta-asiakas voi vuoden mittaan tilata lehden lahjaksi -40 % normaalihintaa edullisemmin. Etu koskee kaikkia tilaustuotteita.
 7. Rinnakkaislehti edullisesti
  Rinnakkaislehtitilaus on tarkoitettu kanta-asiakkaille, joilla on voimassa oleva jatkuva tilaus vakinaiseen osoitteeseen. Saat kesällä Lapin Kansan rinnakkaistilauksen toiseen asuntoosi tai mökillesi muita edullisemmin.
Asiakaspalvelumme on apunasi kaikissa tilausasioissa,
soita p. 010 665 7700 (puhelun hinta on 0,088 €/min).