Kesäedut-lehti

Lähde kesäiselle pyöräretkelle

Pyöräily on taas in, ja siksi Kesäedut-lehti innostaa hyppäämään satulaan! Olipa suunnitelmissasi parin tunnin polkaisu tai useamman päivän retki, ota ilo irti Suomen suvesta kokoamillamme reitti- ja pyöräretkivinkeillä. Lue myös mielenkiintoiset pyöräilyharrastajien haastattelut, eväsohjeet ja hauska räpätinvinkkimme.

Tee mukaan herkulliset eväät

Kahvilayrittäjä Sanna Rae suunnitteli kesäiselle pyöräretkelle sopivan retkimenun.

Sanna polkee hyvän asian puolesta

Kahvilayrittäjä Sanna Rae on lähdössä elämänsä pyöräilymatkalle Pariisiin Team Rynkebyn matkassa. Jokaisesta Pohjoismaasta pyöräilyyn osallistuu useampi joukkue, joissa on kolmisenkymmentä pyöräilijää. Team Rynkeby on Tanskasta lähtöisin oleva hyväntekeväisyysjärjestö, joka kerää rahaa vakavasti sairaille lapsille. Kerätyt varat menevät Suomessa Sylva- ja Aamu-säätiöille.

Kanta-asiakas, käytä etusi!

Tuunaa fillari – räpätin on klassikko

 • Tuunaa fillari – räpätin on klassikko
  1

  Tarvitset taipuisaa muovia, sakset ja 2-3 pyykkipoikaa. Kukkapurkista saa jäykemmän ja kovaäänisemmän räpättimen kuin vaikkapa jugurttipurkista. Kokeile erilaisia materiaaleja.

 • Tuunaa fillari – räpätin on klassikko
  2

  Leikkaa purkista noin 10x7 cm pala pyörän koosta riippuen. Palan tulee yltää kiinnityskohdasta pinnoihin. Kiinnitä se pyykkipojilla. Jos haluat järeämmän kiinnityksen, tee vähän matkan päähän muovin toisesta päästä rei’ittäjällä 3-4 reikää ja kiinnitä räpätin nippusiteillä.

 • Tuunaa fillari – räpätin on klassikko
  3

  Niin helppoa, että lapsikin sen osaa! Eikun kylille päristelemään.

Hyppää satulaan!

Monta tapaa nauttia pyöräilystä

Kaisa, Noora ja Risto harrastavat pyöräilyä, kukin itselleen mieluisalla tavalla. Millaisia vinkkejä heiltä löytyy työmatkapyöräilyyn, BMX:ään ja retkipyöräilyyn?

Lataa uutissovellus 31.7. mennessä ja voita päheä polkupyörä!

Saat kaiken irti tilauksestasi, kun otat digipalvelumme käyttöösi. Samalla osallistut suomalaisen Pelago Brooklyn -designpyörän arvontaan (arvo 650 €)!

Kesäedut-lehden ristikon ratkaisu

Toivottavasti pyöräilyaiheisen ristikon täyttäminen rullasi mukavasti. Jos jokin kohta jäi mietityttämään tai haluat tarkistaa, loksahtivatko sanat kohdilleen, käy kurkkaamassa ristikon oikea ratkaisu.

Katso ristikon ratkaisu

Lue Kesäedut-lehti

Jos haluat lukaista Kesäedut-lehteä reissun päällä tai paperinen versio on päässyt katoamaan, voit lukea lehden pdf-version.

Kesäedut-pdf