Lapin Kansan kevättarjous!

• Määräaikainen tilaus sisältää painetun lehden (ei sisälly digitilaukseen) valintasi mukaan joko päivittäin ma-la tai pe-la, uutissovelluksen sovelluskaupastasi (App Store/Google Play), Lapinkansa.fin rajattoman lukuoikeuden sekä digitaalisen näköislehden (myös sunnuntaisin).
  • Tilaajan tiedot

• ** Muista täyttää, ohjeet uutissovelluksen ja Lapinkansa.fin kaikkien sisältöjen käyttöönottoon lähetetään viestinä sähköpostiisi.

• Tarjous on voimassa viimeistään 3.6.2018 alkaviin tilauksiin ja koskee niitä kotimaan talouksia, joihin ei nyt tule Lapin Kansaa. Lapin Kansan toimitusajan voit varmistaa asiakaspalvelustamme. Henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti. Voit kieltää tietojen käytön ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Puhelut nauhoitetaan koulutustarkoitusta varten sekä asiakastapahtumien varmentamiseksi.
  • Katso tästä käyttöehdot ja tilausehdot.