Lapin Kansan uutissovellus on uudistunut, löydät sieltä kaiken tämän:

• ensimmäisellä välilehdellä jatkuvasti päivittyvä uutisvirta
  • seuraavalla välilehdellä laajemmat jutut sisältävä Lukemisto
  • kolmas sivu on urheilufanien oikotie
  • neljännellä välilehdellä Iltalehden uutisosio
  • viidennellä sivulla kanta-asiakaskortti ja ajankohtaiset kanta-asiakasedut
  • viimeisellä välilehdellä näköislehdet sekä teema- ja ilmoitusliitteet

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Lataa sovellus

Sovelluksen voi ladata maksutta, mutta päästäksesi lukemaan sisältöjä, kirjaudu sovellukseen samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin lapinkansa.fi-verkkosivuille. Jos et ole vielä luonut tunnuksia, teet ne helposti täältä. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa, katso yhteystiedot täältä.

Sovelluksen lataamiseksi laitteessa tulee olla iOS 8, Android 5.0 tai näitä uudempi versio. Windows-laitteissa sisällöt ovat luettavissa selaimen kautta osoitteessa www.lapinkansa.fi.