Uutissovellus avaa jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, videot ja näköislehdet. Saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android).

Lue lisää

Lapin Kansa

Painettu Lapin Kansa ilmestyy kuutena päivän viikossa maanantaista lauantaihin. Sen rinnalla olevat vahvat digitaaliset tuotteet ilmestyvät päivittäin – myös sunnuntaina.

Lue lisää

Digitaalinen näköislehti

Digitaalinen näköislehti on päivän painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Näköislehti ilmestyy joka päivä – myös sunnuntaina, jolloin painettu Lapin Kansa ei ilmesty.

Lue lisää

Verkko lapinkansa.fi

Verkkopalvelumme raportoi sinua ympäröivät tapahtumat läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Kerromme uutiset luotettavasti, faktat tarkastaen, myös verkossa.