Uutissovellus

Uutissovellus sisältää muun muassa näköislehdet, jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, Lukemiston, videoita ja kanta-asiakaskortin etuineen. Helposti selattavat uutiset pitävät sinut ajan tasalla päivän tapahtumista. Lukemistossa on pitkiä, laadukkaita artikkeleita, joista osaa ei voi lukea missään muualla. Monipuoliset sisältömme kulkevat mukavasti mukanasi joka hetki. Näköislehti on luettavissa jo aamuviideltä.

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Lataa sovellus

Sovelluksen lataamiseksi laitteessa tulee olla iOS 8, Android 5.0 tai näitä uudempi versio. Windows-laitteissa sisällöt ovat luettavissa selaimen kautta osoitteessa www.lapinkansa.fi.

Sovelluksen voi ladata maksutta, mutta päästäksesi lukemaan sisältöjä, sinulla pitää olla tilaus voimassa. Jos kaipaat neuvoja, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Katso yhteystiedot täältä.

Näin otat Lapin Kansan sovelluksen käyttöön

Hae ja lataa Lapin Kansan sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia, luet digitaalisen näköislehden joka päivä ja katselet videoita. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukanasi!