Vakituinen osoitteenmuutos

Kirjautumalla asiakaspalvelusivustolle voit tehdä tilaukseesi vakituisen osoitteenmuutoksen.

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.

Mikäli et ole vielä luonut itsellesi käyttäjätunnusta, kirjaudu ensimmäisellä kerralla sisään asiakasnumerolla ja postinumerolla. Palvelu ohjaa luomaan käyttäjätunnuksen. Asiakasnumeron löydät kätevimmin kanta-asiakaskortistasi tai lehtilaskustasi.  Jos et löydä asiakasnumeroasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lktilaukset@lapinkansa.fi tai 010 665 7700. *