Jatkuvat edut

Merikarvia-lehden kanta-asiakkaana sinä ja perheesi nautitte mainioista eduista ympäri vuoden!

1. Saat vaihtuvia etuja pitkin vuotta ostoksiin, tapahtumiin ja monenlaiseen tekemiseen.
Saat kanta-asiakaskortillasi yhteistyökumppaneidemme etuja. Ajankohtaiset edut löydät lehdestä ja osoitteesta merikarvialehti.fi/kanta-asiakas.

2. Käytössäsi on kaikki Merikarvia-lehden verkkosisällöt ilman lisämaksua.
Käytössäsi digitaalinen näköislehti ja lehden verkkosivujen rajaton lukuoikeus. Tilaajana pääset käsiksi tuoreimpiin uutisiin niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin ilman lisämaksua.

3. Kaikki perheilmoitukset -25 %
Käytä alennus hyödyksesi ja kutsu läheiset juhliin, onnittele tai kiitä juhlaväkeä. Jätä ilmoitus helposti osoitteessa merikarvialehti.fi/ilmoittaminen.
Etu ei koske kuolinilmoituksia tai surukiitoksia.

4. Olet automaattisesti mukana tilaaja-arvonnoissa.
Osallistut Alma Median lehtien yhteisiin tilaaja-arvontoihin neljä kertaa vuodessa. Vuonna 2017 jokaisessa arvonnassa palkintona on 1 000 euroa puhtaana käteen.

5. Joustavat maksuvaihtoehdot.
Voit valita e-laskun ja sinulle sopivan maksuvälin. Tee e-laskusopimus oman pankkisi kanssa, lisätietoa saat verkkopankistasi.

6. Keskeytysetu määräajaksi.
Voit keskeyttää lehtesi jakelun esim. matkan ajaksi. Keskeytys hyvitetään tilausaikana. Kaikki verkkopalvelut ovat käytössäsi matkan ajan.

7. Voit antaa lehden lahjaksi ympäri vuoden.
Alkuvuoden maksuttoman lehtilahjan lisäksi kanta-asiakas voi vuoden mittaan tilata lehden lahjaksi -20 % normaalihintaa edullisemmin. Etu koskee kaikkia tilaustuotteita.