Nokian Uutiset pitää sinut ajan tasalla

Nokian Uutiset
Nokian Uutiset on aito paikallislehti, joka on lähellä lukijaansa niin arjessa kuin juhlassa. Nokian Uutiset ilmestyy kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Uutissovellus
Nokian Uutisten sovellus pitää sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja puheenaiheista. Sovelluksesta löydät uutisvirran, digitaalisen näköislehden ja Iltalehden uutisosion. Lataa sovellus App Storesta tai Play Kaupasta.

Nokianuutiset.fi
Verkkopalvelumme nokianuutiset.fi päivittyy jatkuvasti ja täydentää tarjontaamme.

Näköislehti
Digitaalinen näköislehti on päivän painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Näköislehti ilmestyy jokaisena paperilehden ilmestymispäivänä. Löydät näköislehden uutissovelluksesta ja osoitteesta www.nokianuutiset.fi/nakoislehti.

Näin lataat Nokian Uutisten sovelluksen

Hae ja lataa Nokian Uutisten sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä >>

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet digitaalisen näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.