Tervetuloa Satakunnan Kansan asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa tilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valitse, mitä haluat tehdä.

Sanoma ostaa Alma Median alueelliset sanomalehdet

Ota Satakunnan Kansan uusi kanta-asiakaskortti talteen ja hyödynnä edut!

Kanta-asiakas, anna Satakunnan Kansa lahjaksi 1 kk / 0 €. Tee myös edullinen jatkotilaus!

Satakunnan Kansan varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille

Luo käyttäjätunnus Satakunnan Kansaan myös perheenjäsenellesi

Tilaaja, kuuntele kuukausittain vaihtuvaa äänikirjaa uutissovelluksessa ilman lisämaksua

Kanta-asiakas, voit nyt tehdä muutoksia laskullesi sivuillamme

Kanta-asiakkaan edut

Tulosta lomakalenteri