Tervetuloa Satakunnan Kansan asiakaspalveluun

Täällä voit hoitaa tilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valitse, mitä haluat tehdä.

Ota Satakunnan Kansan uusi kanta-asiakaskortti talteen ja hyödynnä edut!

Kanta-asiakas, anna Satakunnan Kansa lahjaksi 1 kk / 0 €. Tee myös edullinen jatkotilaus!

Satakunnan Kansan varhaisjakelu 1.1.2020 alkaen Postille

Luo käyttäjätunnus Satakunnan Kansaan myös perheenjäsenellesi

Tilaaja, kuuntele kuukausittain vaihtuvaa äänikirjaa uutissovelluksessa ilman lisämaksua

Kanta-asiakas, voit nyt tehdä muutoksia laskullesi sivuillamme

Kanta-asiakkaan edut

Tulosta lomakalenteri