Jakelunkeskeytys

Tilapäisen jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään 2 päiväksi ja enintään 3 kuukaudeksi. Tilapäinen jakelunkeskeytys siirtää jatkuvan tilauksen seuraavan laskutusjakson alkua keskeytystä vastaavalla ajalla. Määräaikaisessa tilauksessa keskeytysaikaa ei hyvitetä tilaukseen.

Kirjautumalla asiakaspalvelusivustolle voit tehdä jakelunkeskeytyksen, katsella omia tilaustietojasi tai tehdä osoitteenmuutoksen.

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla.

Mikäli et ole vielä luonut itsellesi käyttäjätunnusta, tunnistaudu ensimmäisellä kerralla sisään asiakasnumerolla ja postinumerolla. Palvelu ohjaa luomaan käyttäjätunnuksen. Asiakasnumeron löydät kätevimmin kanta-asiakaskortistasi tai lehtilaskustasi.  Jos et löydä asiakasnumeroasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.