Lahjatilaus ystävälle

Yllätä iloisesti ystävä tai kesällä juhliva ja tilaa lahjaksi Satakunnan Kansa! Saat sen kanta-asiakkaan etuhintaan alk. 25 € / 5 viikkoa. Lisäksi saat kaupan päälle itsellesi kivan kassin. Tarjous on voimassa 30.6.2019 saakka.

Lue lisää

Kanta-asiakasedut

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme runsaasti erilaisia rahanarvoisia etuja ympäri vuoden. Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjottavat edut vaihtuvat kuukausittain. Osa eduista on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää

Mökkilehti

Osa perheestä mökillä ja toiset kaupungissa? Tilaa Satakunnan Kansa myös mökille ja koko perhe voi nauttia leppoisista lukuhetkistä. Kanta-asiakkaana saat mökkilehden kuukaudeksi maksutta!

Lue lisää

Äänikirja

Satakunnan Kansan uutissovelluksessa on kuukausittain vaihtuva äänikirja. Satakunnan Kansan tilaajana kaikki uutissovelluksen sisällöt kuuluvat sinulle ilman lisämaksua.

Lue lisää

Tapahtumat

Satakunnan Kansa on mukana monissa tapahtumissa Porissa ja Satakunnan alueella. Tältä sivulta löydät tiedot tulevista tapahtumista. Tervetuloa!

Lue lisää

Arvonnat

Järjestämme kanta-asiakkaillemme ympäri vuoden erilaisia arvontoja, joissa on palkintona mm. lippuja, lahjakortteja ja muita etuja erilaisiin hankintoihin ja tapahtumiin Satakunnassa. Lisäksi kanta-asiakkaamme ovat automaattisesti mukana Alma Median maakunta- ja paikallismedioiden yhteisissä tilaaja-arvonnoissa neljä kertaa vuodessa.

Lue lisää

Lahjakortit

Tilasitko ystävällesi Satakunnan Kansan? Kerro lahjastasi kortillamme. Voit tulostaa sen täältä.

Lue lisää