Sponsoriyhteistyö

Yhteistyön periaatteet

Yhteistyö eri toimijoiden kanssa on olennainen osa toimintaamme. Kumppanimme ovat meille tärkeitä ja haluamme olla heidän kanssaan tiiviissä yhteistyössä. Korostamme yhteistyössämme vastavuoroisuutta ja yhteistä etua. Pyrimme tekemään pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia ja ottamaan ne huomioon vuosibudjetoinnissamme.
Edellytämme yhteistyöltä kahta pääperiaatetta: hanke koskee Satakuntaa ja Satakunnan Kansa on siinä merkittävä yhteistyökumppani. Erityisen lähellä Satakunnan Kansaa ovat nuoriso ja lapsiperheet.

Onko sinulla yhteistyöidea?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, niin täytä tällä sivulla oleva sähköinen lomake. Saat lomakkeen myös paperisena asiakaspalvelustamme, Pohjoisranta 11 E (puh. 010 665 132). Paperisen lomakkeen voit palauttaa Katja Hakalalle tai Hanna Jaloselle osoitteella: PL 58, 28101 Pori tai voit tuoda sen suoraan asiakaspalveluun.
Käsittelemme meille saapuneet ehdotukset kuukausittain ja otamme sen jälkeen yhteyttä. Yhteistyön ulkopuolle olemme rajanneet opiskelijoiden opinto- ja luokkaretket sekä haalarit ja vuosijuhlat. Muusta opiskeluun liittyvästä yhteistyöstä olemme kiinnostuneita.
Jos asiasi koskee pelkästään toimitusta, voit ottaa yhteyttä suoraan uutispäällikköön puh. 010 665 8318 tai sähköpostilla sk.toimitus@satakunnankansa.fi

Täytä yhteistyöhakemus tästä