Mobiilisovellus avaa luettavaksesi jatkuvasti päivittyvän uutisvirran ja näköislehdet. Saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Lehti kulkee mukanasi joka hetki!

Lue lisää

Painettu lehti

Painettu Satakunnan Kansa ilmestyy joka päivä. Lehti kertoo päivittäin maakunnan ja maailman ajankohtaiset tapahtumat taustoineen. Kerromme asioista, jotka ovat satakuntalaisille tärkeitä. Pidämme puheenaiheesi tuoreina!

Lue lisää

Porilaine

Porilaine on Satakunnan Kansan välissä torstaisin ilmestyvä viikkolehti. Kannesta kanteen paikallista sielunelämää ilman korulauseita!

Lue lisää

Verkko satakunnan­kansa.fi

Verkkopalvelumme raportoi sinua ympäröivät tapahtumat läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Tarjolla on runsas ja värikäs kattaus uutisia ja puheenaiheita!

Lue lisää

Digitaalinen näköislehti

Digitaalinen näköislehti on päivän painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Näköislehteä voit lukea selaimella tai sovelluksena tabletilla ja älypuhelimella.