Digitaalinen näköislehti on sisällöltään sama kuin päivän painettu lehti. Näköislehteä voit lukea tietokoneella tai sovelluksena tabletilla ja älypuhelimella. Näköislehti on luettavissa jo aamuviideltä.

Näköislehtipalvelussa pääset lukemaan myös teemalehtiä sekä viikko- ja ilmoitusliitteitä – valintasi mukaan. Myös Porilainen löytyy palvelusta luettavaksi.

Satakunnan Kansan näköislehtiin pääset tästä.

Näin käytät näköislehteä

Tietokoneella lukiessa sivuilla liikutaan eteenpäin hiirellä tai nuolinäppäimellä. Sivuja voi zoomata suuremmiksi ja takaisin pienemmiksi.

Sovelluksessa liikutaan sivulta toiselle sormella pyyhkäisemällä. Sivut saa pieneen, ”filminauhamuotoon” nipistämällä, jolloin on helppoa siirtyä myös suoraan haluamalleen sivulle.