Uutissovellus sisältää muun muassa näköislehdet, jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, Lukemiston, videoita ja kanta-asiakaskortin etuineen. Helposti selattavat uutiset pitävät sinut ajan tasalla päivän tapahtumista. Lukemistossa on pitkiä, laadukkaita artikkeleita, joista osaa ei voi lukea missään muualla. Monipuoliset sisältömme kulkevat mukavasti mukanasi joka hetki. Näköislehti on luettavissa jo aamuviideltä.

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Lataa sovellus

Sovelluksen lataamiseksi laitteessa tulee olla iOS 8, Android 5.0 tai näitä uudempi versio. Windows-laitteissa sisällöt ovat luettavissa selaimen kautta osoitteessa www.satakunnankansa.fi.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa. Katso yhteystiedot täältä.

Lataa uutissovellus ja voita joulukinkku!

Tilaaja, ota viimeistään nyt Satakunnan Kansan uutissovellus käyttöösi ja tutustu satakunnankansa.fi:n tarjontaan. Digipalvelut kuuluvat tilaushintaasi. Luo tunnukset ja kirjaudu sisään. Kaikkien 12.12. mennessä käyttäjätunnuksen luoneiden kesken arvomme kuusi S-ryhmän 60 € arvoista lahjakorttia, joilla voi ostaa joulukinkun.

Arvonta suoritetaan 13.12.2017 ja siihen osallistuvat kaikki 12.12.2017 mennessä käyttäjätunnuksen luoneet Satakunnan Kansan, Aamulehden ja Lapin Kansan tilaajat, joilla on voimassaoleva tilaus. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvonta on Alma Media Kustannus Oy:n lehtien yhteinen.

Näin otat Satakunnan Kansan sovelluksen käyttöösi

1. Hae ja lataa Satakunnan Kansan sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

2. Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

3. Valmis, kaikki sisällöt ovat käytettävissäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia, luet digitaalisen näköislehden joka päivä ja katselet videoita. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukanasi!