Uutissovellus sisältää muun muassa jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, Tähtijutut, näköislehdet, kuukausittain vaihtuvan äänikirjan, sään, Iltalehden uutisosion ja kanta-asiakaskortin etuineen. Tähtijutut ovat vain tilaajien luettavissa. Näköislehti on luettavissa heti puolen yön jälkeen. Helposti selattavat uutiset pitävät sinut ajan tasalla päivän tapahtumista. Monipuoliset sisältömme kulkevat mukavasti mukanasi kaikkialla.

Sovellus on saatavilla niin tabletteihin kuin älypuhelimiinkin (iOS ja Android). Lataa sovellus

Sovelluksen lataamiseksi laitteessa tulee olla iOS 8, Android 5.0 tai näitä uudempi versio. Windows-laitteissa sisällöt ovat luettavissa selaimen kautta osoitteessa www.satakunnankansa.fi.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa. Katso yhteystiedot täältä.

Näin otat Satakunnan Kansan sovelluksen käyttöösi

1. Hae ja lataa Satakunnan Kansan sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

2. Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

3. Valmis, kaikki sisällöt ovat käytettävissäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia, luet digitaalisen näköislehden joka päivä ja katselet videoita. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukanasi!