Olemme listanneet vastaukset kysymyksiin, jotka usein askarruttavat asiakkaitamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, asiakaspalvelumme auttaa.

Lue lisää

Jakeluhäiriöt

Jäikö lehti puuttumaan? Tarkista jakelualueesi tilanne tästä. Vietämme pääsiäistä kanssasi Valkeakosken Sanomien painettu lehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty perjantaina 19.4.2019 ja maanantaina 22.4.2019. Pääsiäisen jälkeen seuraava painettu lehti ilmestyy keskiviikkona 24.4.2019. Tiesithän, että uutissovellus sisältöineen kuuluu tilaushintaan. Löydät sovelluksesta tuoreet uutiset aihealueittain, kuukausittain vaihtuvan äänikirjan ja paljon muuta. Lataa uutissovellus älypuhelimeen ja tablettiin sovelluskaupastasi […]

Lue lisää

Palaute ja uutisvinkki

Lähetä uutisvinkki toimitukselle tai jätä muuta palautetta.

Lue lisää

Yhteystiedot

Otathan yhteyttä, mikäli voimme olla avuksi.

Lue lisää

Vaihda kirjautumistietosi

Täällä voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.