Olemme listanneet vastaukset kysymyksiin, jotka usein askarruttavat asiakkaitamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, asiakaspalvelumme auttaa.

Lue lisää

Jakeluhäiriöt

Valkeakosken Sanomien painettu lehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty juhannuksena pe 21.6.2019 – ma 24.6.2019. Valkeakosken Sanomat ilmestyy poikkeuksellisesti jo torstaina 20.6.2019 ja sitä seuraava numero ilmestyy  juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona 26.6.2019. Uutissovellus ja Valkeakoskensanomat.fi palvelevat läpi juhannuksen. Valkeakosken Sanomat toivottaa lukijoilleen hyvää juhannusta!   Jäikö lehti puuttumaan? Tarkista jakelualueesi tilanne tästä.

Lue lisää

Palaute ja uutisvinkki

Lähetä uutisvinkki toimitukselle tai jätä muuta palautetta.

Lue lisää

Yhteystiedot

Otathan yhteyttä, mikäli voimme olla avuksi.

Lue lisää

Vaihda kirjautumistietosi

Täällä voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.