Valkeakosken Sanomat
Valkeakosken Sanomista saat parhaan paikallistiedon tuoreena kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Uutissovellus
Valkeakosken Sanomien sovellus pitää sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja puheenaiheista. Sovelluksesta löydät uutisvirran,  näköislehden ja Iltalehden uutisosion. Lataa sovellus App Storesta tai Play Kaupasta. Sovellukseen kirjaudutaan käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla.

Valkeakoskensanomat.fi
Uutistarjontaa täydentää verkkopalvelumme valkeakoskensanomat.fi. Selätä uutisnälkäsi pitkin päivää verkossa.

Näköislehti
Digitaalinen näköislehti on painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Näköislehti ilmestyy jokaisena painetun lehden ilmestymispäivänä. Löydät näköislehden uutissovelluksesta ja osoitteesta www.valkeakoskensanomat.fi/nakoislehti

Lataa Valkeakosken Sanomien uutissovellus

Hae ja lataa Valkeakosken Sanomien sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet digitaalisen näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.