Valkeakosken Sanomat
Valkeakosken Sanomista saat parhaan paikallistiedon tuoreena kolmesti viikossa. Tilaa Valkeakosken Sanomat ja pysyt mukana paikkakunnan tapahtumissa.
Saat Valkeakosken Sanomista myös paljon monipuolista, ajankohtaista luettavaa kuukausiteemoista. Motor+-liikenneteemamme kertoo sinulle autoista ja autoilusta. Lehtemme sivuilta voit lukea esimerkiksi terveydestä, mökkeilystä, kodin ja asumisen asioista sekä monista muista aiheista pitkin vuotta. Tilaa ja tutustu!

Uutissovellus
Valkeakosken Sanomien sovellus pitää sinut ajan tasalla paikallisista tapahtumista ja puheenaiheista. Sovelluksesta löydät uutisvirran, digitaalisen näköislehden ja Iltalehden uutisosion. Lataa sovellus App Storesta tai Play Kaupasta.

Verkko valkeakoskensanomat.fi
Uutistarjontaa täydentää verkkopalvelumme www.valkeakoskensanomat.fi. Selätä uutisnälkäsi pitkin päivää verkossa.

Digitaalinen näköislehti
Digitaalinen näköislehti on päivän painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Näköislehti ilmestyy jokaisena paperilehden ilmestymispäivänä. Löydät näköislehden uutissovelluksesta ja osoitteesta www.valkeakoskensanomat.fi/nakoislehti

Lataa Valkeakosken Sanomien uutissovellus

Hae ja lataa Valkeakosken Sanomien sovellus älypuhelimeen ja tabletille

Löydät sovelluksen Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Play Kaupasta.

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla

Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi), luot sen helposti asiakasnumerollasi ja postinumerolla. Asiakasnumeron löydät laskusta tai kanta-asiakaskortista.

Jos unohdit salasanan, aseta uusi täällä.

Valmis, kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Uutissovelluksesta seuraat jatkuvasti päivittyviä uutisia ja luet digitaalisen näköislehden. Myös kanta-asiakaskorttisi sekä voimassa olevat kanta-asiakasedut kulkevat aina mukana.